Particulier geld lenen

particulier geld lenenOm particulier geld te lenen ga je op zoek gaat naar een particuliere geldverstrekker, bijvoorbeeld op het moment dat je wordt afgewezen voor een persoonlijke lening van 5.000 euro.
Veel mensen nemen deze route omdat een particuliere geldverstrekker niet de eerste gedachte is die bij je opkomt wanneer je voor een lening van 5000 euro gaat.

Heb je in het verleden weleens te maken gehad met het Bureau Krediet Registratie dan kan het gewoon zijn dat het je ontzettend moeilijk wordt gemaakt om gewoon te lenen. We weten er alles van en we weten ook hoe vervelend dat is.
Een particuliere leninggever zal eerder geneigd zijn je een lening te geven, maar zoals het met alles is heeft dit ook een mindere kant.

Kosten van particulier geld lenen

Een particuliere lening is namelijk niet goedkoop. Zoiets had je waarschijnlijk wel verwacht, maar het is zelfs zo dat dit qua rente en voorwaarden misschien nog wat extremer is dan je misschien denkt. Houd er rekening mee dat de particuliere geldverstrekker een groot risico neemt door jou een lening te geven.

Jij bent misschien van plan de hele lening terug te betalen, maar dat weet hij natuurlijk niet. Hoe meer onderpand je dus kunt bieden voor de lening, hoe beter je af bent in dit soort situaties. Als je de zekerheid kunt bieden waar geldverstrekkers naar op zoek zijn, dan is particulier geld lenen misschien iets voor jou.